Naše usluge

Mi smo tu zbog vas!

Ponuda naših usluga obuhvaća najam audio, rasvjetne, video i dodatne opreme, usluge servisa i montaže opreme, tonsko snimanje, te sve ostalo što žele klijenti, a svi imaju istu želju...profesionalnu uslugu, na vrijeme koordiniran i izvršen posao, bez brige o svjetlu, zvuku, videu ili bilo kojem drugom produkcijskom elementu. Klijenti jednostavno žele da sve radi. Iz tog razloga svaki dogovoreni posao i svaki projekt izvršavamo po istom poslovnom procesu.

Najam opreme

Iznajmljivanje opreme uključuje: najam audio opreme, iznajmljivanje opreme za rasvjetu, iznajmljivanje video opreme, najam pozornice i konstrukcije.

Servis i montaža opreme

Bilo da je riječ o Vašoj novoj upravo kupljenoj ili korištenoj tehničkoj opremi, pružamo usluge montaže i servisa svih vrsta audio, svjetlosne i opreme.

Tonsko snimanje

Pažljivim izborom komponenti pri gradnji sistema za višekanalno snimanje uspjeli smo osigurati povoljno i kompaktno riješenje. Podržavamo više digitalnih formata snimljenim s Logic ili Cubase računalnim programom.

Projektiranje i savjetovanje

Kroz sve godine našeg poslovanja često se susrećemo s polovičnim i nedovršenim projektima u ozvučenju, rasvjeti i videu. Mnogi su nam dali svoje povjerenje da im upravo te propuste ispravimo i nađemo za njih najbolje rješenje.